20 juni, 2023

Riwal Danmark præsenterer: Ny 6 meter el teleskoplæsser fra JCB

Denne nye elektriske teleskoplæsser er både farbar indendørs og udendørs - og sikrer arbejde uden afbrydelser med en driftstid på 4 timer. Den perfekte balance mellem effektivitet og bæredygtighed.

Vi er stolte af at kunne præsentere endnu en spændende tilføjelse til vores udlejningsflåde her hos Riwal Danmark. Den nye 6 meter elektriske teleskoplæsser – JCB 525-60E, er en Danmarks nyhed fra en af verdens førende producenter, JCB.

Denne teleskoplæsser kombinerer alle de velkendte egenskaber, I allerede kender, med en ekstra grøn dimension. Ved at være batteridrevet er denne maskine med til at minimere miljøpåvirkningen i jeres dagligdag. Med afsmitningsfrie hjul kan den også bruges både indendørs og udendørs.

Effektiv og bæredygtig 6 meter teleskoplæsser

Den 6 meter elektriske teleskoplæsser er ikke kun miljøvenlig, men den er også yderst effektiv. Den kan operere kontinuerligt i op til 4 timer om dagen, hvilket gør den ideel til et bredt udvalg af projekter. Og når det kommer til opladning, er det imponerende at vide, at maskinen kan oplades til 80% af batterikapaciteten på kun 45 minutter. Det betyder, at I kan få maskinen hurtigt i gang igen og minimere nedetid.

For at give jer en bedre forståelse af teleskoplæsserens egenskaber og funktioner, har vi en video, hvor Jesper Becker Nielsen, Sales Manager Equipment Scandinavia hos Riwal Danmark A/S, præsenterer maskinen.

Nøgleegenskaber for 6 meter teleskoplæsser

  • 100% elektrisk: Denne maskine er fwp-block-list uldt elektrisk, hvilket betyder, at den ikke udleder CO2 og har et lavt støjniveau.
  • Driftstid: Med en kontinuerlig driftstid på 4 timer kan I effektivt arbejde på jeres projekter uden afbrydelser.
  • Afsmitningsfrie hjwp-block-list ul: De afsmitningsfrie hjwp-block-list ul gør, at maskinen kan bruges både indendørs og udendørs uden at efterlade mærker.
  • ELM fwp-block-list uld hydrawp-block-list uliske gafler: De fwp-block-list uldt hydrawp-block-list uliske gafler gør læsning og losning af materialer nemt og effektivt.
  • Sprede-samle og sideforskydning: Denne teleskoplæsser er udstyret med sprede-samle og sideforskydning, hvilket øger fleksibiliteten og effektiviteten under arbejdet.
  • LED-belysning på kabinen: Med LED-belysning på kabinen sikres der god synlighed, selv under dårlige lysforhold.
  • Sikkerhed og bæredygtighed i fokus

    Riwal Danmark sætter altid sikkerhed i højsædet, og den nye elektriske teleskoplæsser er ingen undtagelse. Maskinen er designet med fokus på sikkerhed, så I kan udføre jeres arbejde sikkert og effektivt. Samtidig bidrager I til en bæredygtig fremtid ved at vælge en elektrisk løsning, der reducerer CO2-udledningen og støjniveauet på jeres arbejdsplads.

    Kontakt os og lej teleskoplæsseren

    Er I klar til at tage jeres projekter til nye højder? Kontakt os her eller ring direkte på +45 70 10 00 97, og lad vores eksperter hjælpe jer med at finde den perfekte løsning til jeres behov. I kan også leje maskinen direkte på vores kundeportal og app – MitRiwal – og opleve fordelene ved den nye 6 meter elektriske teleskoplæsser fra JCB.

    Vi ser frem til at hjælpe jer med jeres næste projekt!

    Seneste nyt fra Riwal

    Riwal fastholder EcoVadis Guldmedalje for andet år i træk
    Riwal har endnu engang bevist sit engagement i bæredygtighed ved at modtage EcoVadis Guldmedaljen for andet år i træk. Denne anerkendelse placerer virksomheden blandt de mest bæredygtige i verden og fremhæver deres indsats for at skabe en mere miljøvenlig fremtid. Med en forbedret score og særligt fokus på bæredygtige indkøb fortsætter Riwal med at sætte standarden for ansvarlig forretningspraksis. Læs mere om, hvordan Riwal fastholder sin position i toppen af de mest bæredygtige virksomheder.
    Læs mere…
    Oplev den nyeste funktion i MitRiwal: Notifikationer
    I MitRiwal er det nu muligt at modtage notifikationer direkte på din telefon eller som “in-app” beskeder i notifikationscenteret. Få besked om alt, der er vigtigt for dine ordrer – lige fra ordrebekræftelser og leveringer til kommende afhentninger, udløb af lejeperiode og meget mere. Notifikationsfeaturen i MitRiwal er tilgængeligt både på vores webportal og i MitRiwal appen.
    Læs mere…
    Riwal præsenterer en ny version af kundeportalen MitRiwal!
    Riwal forpligter sig til at levere innovative løsninger og forbedre kundeoplevelsen på tværs af vores platforme. Med den nye version af MitRiwal får kunderne en mere effektiv og brugervenlig løsning til at administrere deres maskinudlejning.
    Læs mere…